18Ιαν
2017
0

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ!!

Στις 15/01/2017 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση των κέντρων Λόγος & Γραφή. Σκοπός αυτής της συνάντησης που γίνεται στο ξεκίνημα κάθε χρονιάς είναι να αξιολογηθεί η χρονιά που έφυγε, να μπουν στόχοι για τη νέα χρονιά και στο κλείσιμο κόβεται και η βασιλόπιτα.

Τη φετινή χρονιά και σε συνδυασμό με τις γνωστές εξελίξεις η συνάντηση διήρκεσε για πρώτη φορά 6 ώρες όπου συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που απασχολούν. Η πορεία της χρονιάς που τελείωσε αξιολογήθηκε απόλυτα θετικά μέσα από την αξιολόγηση του θεραπευτικού έργου και τους πίνακες που παρατέθηκαν.
Για τη νέα χρονιά ακούστηκαν έντονοι προβληματισμοί που είχαν να κάνουν με τις νέες εξελίξεις στην Ειδική Αγωγή. Διεύθυνση και επιστημονικοί συνεργάτες αναγνώρισαν τις δυσκολίες που αναδύονται σε σχέση με την ποιότητα παροχής των υπηρεσιών και αποφάσισαν ομόφωνα να μη συνάψουν συμβάσεις με τον ΕΟΠΠΥ, να συνεχίσουν τα θεραπευτικά προγράμματα με αισιοδοξία και έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις από κοινού στα νέα δεδομένα.
Η κοπή της πίτας τίμησε το κέντρο της Χαλκίδας αφού και τα δύο φλουριά έπεσαν σε αυτό, το πρώτο στη γραμματέα και το δεύτερο σε ειδικό του λόγου.